bierglas gegraveerd

bierglas gegraveerd

Ben jij op zoek naar bierglas gegraveerd? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €15.00. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

bierglas gegraveerd online kopen

Geef een persoonlijk bierglas cadeau aan een echte bier liefhebber. Dit bierglas op voet is stijlvol en perfect voor de lekkerste biertjes. Maak het glas helemaal af door er een design en een naam op te laten graveren. Materiaal: Royal Leerdam, doorsnede: 9.5 cm, hoogte: 20 cm, inhoud: 49 cl, te personaliseren met design en naam in hoogwaardige lasergravure, de gravure wordt wit en ziet er iets anders uit dan het getoonde voorbeeld, kan in de vaatwasser.

Wat aanvullende informatie over bierglas gegraveerd:

  • EAN
  • Levertijd: 4.95
  • Merk: verzonden na 3 tot 4 werkdagen
  • Bezorgkosten: 15.00
  • Categorie:

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook bierglas gegraveerd van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.