De Molen Heen & Weer Tripel 33cl

De Molen Heen & Weer Tripel 33cl

Ben jij op zoek naar De Molen Heen & Weer Tripel 33cl? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €3.00. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

De Molen Heen & Weer Tripel 33cl online kopen

HEMA De Molen Heen & Weer Tripel 33cl nu voor slechts €3,-. Heen & Weer combineert een zoete moutige ruggengraat en hopbitterheid tot een geweldig gebalanceerde, maar ongewone Belgische Tripel. De producteigenschappen: land van herkomst: Nederland. lekker bij: stoofpot rundvlees. alcoholpercentage: 9. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . drinktemperatuur: tussen 6 – 10 °C. aroma: kruidig. artikel nummer: 17484946.

Wat aanvullende informatie over De Molen Heen & Weer Tripel 33cl:

  • EAN 8718537780846
  • Levertijd: taart, eten en drinken/bier/speciaal bieren
  • Merk: 2.95
  • Bezorgkosten: 0.00
  • Categorie: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dwa5f5ec72/product/17484946_01_020.jpg?sw=1100&sh=1500&sm=fit&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • 21

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook De Molen Heen & Weer Tripel 33cl van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.