HEMA Bierproefspel

HEMA Bierproefspel

Ben jij op zoek naar HEMA Bierproefspel? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €24.99. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

HEMA Bierproefspel online kopen

HEMA Bierproefspel nu voor slechts €24.99,-. Dit is een surprisebox waarmee je een bierproeverij opzet voor de bierliefhebber. In dit pakket vind je 6 verschillende bieren. Aan de buitenkant van de fles is niet zichtbaar om welke bierstijl het gaat. Dat is aan jou om te ontdekken!

In de doos zitten proefformulieren waarop je de bieren kunt scoren op bijvoorbeeld kleur, smaak of de geur die je erin ontdekt. Raad jij de bierstijl? Geschikt voor de kenner, maar ook voor de nieuwsgierige liefhebber. De doos bevat verder instructies, een bierstijlgids met extra uitleg en een antwoordenkaart. . De producteigenschappen: inhoud in liter: 1.93. alcoholpercentage: 10.5. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . aantal stuks: 6. artikel nummer: 17424501.

Wat aanvullende informatie over HEMA Bierproefspel:

  • EAN Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd.
  • Levertijd: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dw5e4333b3/product/17424501_01_005.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • Merk: HEMA
  • Bezorgkosten: EUR
  • Categorie: Unisex
  • 2.95

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook HEMA Bierproefspel van https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dwe833a44b/product/17424501_01_010.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.