HOOP Pepernoten Bier Giftset

HOOP Pepernoten Bier Giftset

Ben jij op zoek naar HOOP Pepernoten Bier Giftset? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €11.00. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

HOOP Pepernoten Bier Giftset online kopen

HEMA HOOP Pepernoten Bier Giftset nu voor slechts €11,-. Vier de feestdagen met dit rijke en verwarmende Sinterklaasbier, in giftpack! Vol van smaak met karakteristieke pepernoot aromas. Het is een rijk en kruidig bier, maar zeker geen zware jongen. Geniet ervan tijdens pakjesavond of doe hem cadeau als de Sint in het land is. Dit Pepernotenbier past in iedere schoon, laars of pantoffel.

Tegenover de eeuwenoude molens op de Zaanse Schans staat de enige brouwerij van de Zaanstreek: Brouwerij HOOP. Hier maken ze karaktervolle bieren met lokale ingrediënten. HOOP bier staat symbool voor de rijke geschiedenis van de Zaanstreek. Vroeger legde hier de VOC-schepen aan vol met kruiden en specerijen uit het zuidelijke halfrond, nu maakt HOOP hier karaktervolle bieren met lokale ingrediënten. Met in het bijzonder nu een HEMA Pepernotenbier! De producteigenschappen: land van herkomst: Nederland. lekker bij: pepernoten, cadeautjes. alcoholpercentage: 7. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . aantal stuks: 4. drinktemperatuur: tussen 6 – 10 °C. aroma: kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, gember, kardemom, koriander. artikel nummer: 17450103.

Wat aanvullende informatie over HOOP Pepernoten Bier Giftset:

  • EAN 8720354518670
  • Levertijd: taart, eten en drinken/bier/speciaal bieren
  • Merk: 2.95
  • Bezorgkosten: 0.00
  • Categorie: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/Sites-HemaNL-Site/-/default/dw5887611d/images/noimagelarge.jpg?sw=1100&sh=1500&sm=fit&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • 199

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook HOOP Pepernoten Bier Giftset van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.