Luscombe Luscombe Hot Gingerbeer 0.27L

Luscombe Luscombe Hot Gingerbeer 0.27L

Ben jij op zoek naar Luscombe Luscombe Hot Gingerbeer 0.27L? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €2.89. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

Luscombe Luscombe Hot Gingerbeer 0.27L online kopen

Luscombe Luscombe Hot Gingerbeer 0.27L nu voor slechts €2.89,-. Een perfecte frisdrank voor volwassenen is dit gemberbiertje (0.0%) met lichte bubbels en frisse citroensmaak. Deze hot ginger variant van Luscombe is lekker pittig door de biologische Peruviaanse gember.

Dit gemberbier is geen echt bier. Er vindt geen fermentatie plaats en er is dan ook geen sprake van (rest) alcohol. Deze drank wordt gemaakt door gember met specerijen en suiker in water te laten trekken. Het drankje kenmerkt zich door een scherpe en verfrissende gembersmaak. . De producteigenschappen: inhoud in liter: 0.27. land van herkomst: Engeland. alcoholpercentage: 0. merk: Luscombe. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . drinktemperatuur: tussen 6 – 8 °C. artikel nummer: 17480213.

Wat aanvullende informatie over Luscombe Luscombe Hot Gingerbeer 0.27L:

  • EAN Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd.
  • Levertijd: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dwe98ba5f5/product/17480213_02_001.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • Merk: Luscombe
  • Bezorgkosten: EUR
  • Categorie: Unisex
  • 2.95

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook Luscombe Luscombe Hot Gingerbeer 0.27L van https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dwa4f774a6/product/17480213_01_010.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.