Affligem Dubbel fles 30cl

Affligem Dubbel fles 30cl

Wil jij online Affligem Dubbel fles 30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €1.56. Affligem Dubbel fles 30cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Affligem en een inhoud van condition.

Affligem Dubbel fles 30cl Affligem Dubbel Krat 24x30cl is een donkerkleurig bier met 6,8% alcohol. Door een lichte smaak van karamel is het een lichtzoet biertje. De Affligem Dubbel viel meerdere keren in de prijzen, zo won de Affligem Dubbel zilver tijdens de International Beer Challenge (2011) en zilver tijdens de European Beer Star (2007). Waarmee te combineren De Affligem Dubbel is heerlijk bij gekruide gerechten, vleesgerechten, pittige en belegen kazen en zoete desserts. Tevens is het een heerlijk biertje op het moment dat je een boek aan het lezen bent of lekker bij het haardvuur zit.

Affligem kopen met korting

Affligem Dubbel fles 30cl van het merk Affligem koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Affligem Dubbel fles 30cl heeft EAN en de originele prijs is €1.56. De inhoud van deze veprakking is new.