Alcoholvrije 0.0 Bieren Partykist 5x30cl

Alcoholvrije 0.0 Bieren Partykist 5x30cl

Wil jij online Alcoholvrije 0.0 Bieren Partykist 5x30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €22.5. Alcoholvrije 0.0 Bieren Partykist 5x30cl is een product uit de categorie Cadeaus – Voor bedrijven – Kerstpakket – Kerstpakket bier en een inhoud van condition.

Alcoholvrije 0.0 Bieren Partykist 5x30cl Een prachtig cadeau met 5 heerlijke, alcoholvrije bieren! Om precies te zijn 5 blonde bieren met daarbij nog 5 viltjes, een speciaalbier glas en een kistje met daaraan een bieropener. Een pakketje die dus alles bevat om te genieten van de heerlijke, alcoholvrije bieren. LET OP! De exacte biertjes kunnen wisselen in verband met beschikbaarheid van het bier. De viltjes zijn, waar mogelijk, van een biermerk waarvan er een flesje in het kistje zit.

kopen met korting

Alcoholvrije 0.0 Bieren Partykist 5x30cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Alcoholvrije 0.0 Bieren Partykist 5x30cl heeft EAN en de originele prijs is €22.5. De inhoud van deze veprakking is new.