Alfa Edel Pils fust 20L

Alfa Edel Pils fust 20L

Wil jij online Alfa Edel Pils fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €72. Alfa Edel Pils fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van condition.

Alfa Edel Pils fust 20L Alfa Edel Pils is een verfrissend Nederlands bier dat bekend staat om zijn karakteristieke smaak en heldere gouden kleur. Met een perfecte balans tussen hopbitterheid en moutige zoetheid, biedt dit pilsener een verkwikkende ervaring voor liefhebbers van traditioneel gebrouwen bieren. De ambachtelijke benadering van Alfa brouwerij, gevestigd in het pittoreske Limburg, zorgt ervoor dat elke slok Alfa Edel Pils een ode is aan vakmanschap en brouwtraditie.

Alfa kopen met korting

Alfa Edel Pils fust 20L van het merk Alfa koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Alfa Edel Pils fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €72. De inhoud van deze veprakking is new.