Amstel Bier fust 50L 8712000910891

Amstel Bier fust 50L

Wil jij online Amstel Bier fust 50L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €195. Amstel Bier fust 50L is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van size.

Amstel bier fust 50 liter Amstel bier fust 50 liter bij Horecagoedkoop.nl. Dit heerlijke bier wat zowel in de winter als zomer gedronken wordt heeft een perfecte kwaliteit doordat er net zoals alle andere grote bierbrouwerijen altijd naar de beste kwaliteit ingredienten gezocht wordt. Heb je als horeca ondernemer goedkoop Amstel bier of biervaten op de tap en wil je een snelle service, gratis levering en de beste prijs? Bestel Amstel fust 50 liter dan online bij Horecagoedkoop.nl. Horecagoedkoop.nl verkoopt Amstel bier ook als fles. Ook ideaal bier voor horeca, catering en evenementen. Bekijk ook onze overige bierfusten.  Fustkoppeling Amstel Fust: Sankey of Korf zoals o.a. ook van Heineken enz.; Statiegeld € 30,00 bij Horecagoedkoop Hoogte van het fust is 61cm Historie Amstel bier Amstel is een biermerk van Heineken. In eerste instantie werd het bier vroeger voornamelijk in Amsterdam gedronken. Het werd voor het eerst gebrouwen in 1871 aan de Mauritskade te Amsterdam door Beiersch-Bierbrouwerij De Amstel. In 1872 brouwde de Amstel Brouwerij jaarlijks 1.000.000 liter pils. Voor de koeling en opslag van het pils werd ijs uit de Amsterdamse grachten gehaald en in speciale dubbelwandige kelders opgeslagen. Later werd het bier over heel Nederland verkocht en in 1883 werd er voor het eerst Amstel bier naar het Verenigd Koninkrijk en naar Nederlands-Indië geëxporteerd. In Griekenland werd tijdens het Kolonelsregime op grote schaal Amstel (en Heineken) gesmokkeld, als daad van verzet tegen de nationalistische propaganda (ook op biergebied) van het regime. In 1915 was de productie van Amstel vertwintigvoudigd en in 1926 nam Amstel een derde van de totale Nederlandse bierexport voor zijn rekening. In 1941 nam Amstel, samen met Heineken, het kapitaal van de Amsterdamse brouwerij Van Vollenhovens Bierbrouwerij De Gekroonde Valk aan de Hoogte Kadijk over. Deze brouwerij werd in 1961 gesloten. Vandaag de dag worden alle bieren van Amstel gebrouwen in de brouwerijen van Heineken in Zoeterwoude, 's-Hertogenbosch en Wijlre

Amstel kopen met korting

Amstel Bier fust 50L van het merk Amstel koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Amstel Bier fust 50L heeft EAN 8712000910891 en de originele prijs is €195. De inhoud van deze veprakking is 50L.