Café Thuis Geschenkset

Café Thuis Geschenkset

Ben jij op zoek naar Café Thuis Geschenkset? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €11.00. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

Café Thuis Geschenkset online kopen

HEMA Café Thuis Geschenkset nu voor slechts €11,-. Een pakket met 4 verschillende bieren om samen te proeven en genieten. De verpakking heeft een dubbele functie, want je kunt de kartonnen viltjes aan de achterkant eruit drukken. Zo is het een uniek en duurzamer cadeau!

In het pakket zit La Chouffe, een kruidig blond biertje met toetsen van citrusvruchten. Duvel 6,66% is een Duvelse combinatie: verfrissend, met fruitige aroma’s, dankzij het gebruik van sinaasappelschil en maar liefst 6 verschillende hoppen. IJwit is een stevig Amsterdams witbier dat gevaarlijk lekker doordrinkt. Licht troebel, mooi goud van kleur en met een mooie, zachte schuimkraag. Zatte is het eerste bier dat in 1985 uit de tanks Brouwerij ‘t IJ kwam. Het is een stevige trippel met een geur van vers fruit. De producteigenschappen: lekker bij: vlees, kaas, gevogelte, borrelsnacks, groenten. alcoholpercentage: 8. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . aantal stuks: 4. artikel nummer: 17480011.

Wat aanvullende informatie over Café Thuis Geschenkset:

  • EAN 8720354496572
  • Levertijd: taart, eten en drinken/bier/speciaal bieren
  • Merk: 2.95
  • Bezorgkosten: 0.00
  • Categorie: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dw49142813/product/17480011_01_005.jpg?sw=1100&sh=1500&sm=fit&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • 3

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook Café Thuis Geschenkset van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.