cerveceria-de-zara-weizen-con-naranja-beer-case-292

Cerveceria De Zarra : Weizen Con Naranja Bierpakket

Ben jij op zoek naar Cerveceria De Zarra : Weizen Con Naranja Bierpakket? Zoek niet verder! Bestel het eenvoudig online bij Beerwulf.com. Voor slechts €29.99 bestel je Cerveceria De Zarra : Weizen Con Naranja Bierpakket. Bestellingen bij Beerwulf worden snel geleverd.

Dit speciaalbier is bekend van de populaire RTL 4 serie Het Spaanse Dorp: Zarra. In de serie starten Bastiaan en Melissa een bierbrouwerij in het dorp en brouwen een weizenbier met Spaanse twist. Het bier heeft een kruidige, frisse geur en een vol en romig mondgevoel. De aroma van de sinaasappel en de mout geven dit bier een warm en zomers karakter. *We gebruiken o.a. oude bierverpakkingen om onze dozen op te vullen en het bier veilig en milieubewust te bezorgen.

Beerwulf is de onestop shop voor je thuisbar. Ze hebben een enorm en uniek bierassortiment met o.a. Cerveceria De Zarra : Weizen Con Naranja Bierpakket. Beerwulf staat bekend om de goede klantenservice en dat kan ook niet anders als onderdeel van de Heineken groep.