emelisse-white-label-imperial-iced-stout-caribbean-rum-ba-2022-120

Emelisse White Label Series of 2022 Cadeaupakket

Ben jij op zoek naar Emelisse White Label Series of 2022 Cadeaupakket? Zoek niet verder! Bestel het eenvoudig online bij Beerwulf.com. Voor slechts €39.95 bestel je Emelisse White Label Series of 2022 Cadeaupakket. Bestellingen bij Beerwulf worden snel geleverd.

De Emelisse White Label Series is een jaarlijks terugkerende serie aan exclusieve Barrel Agedbieren. Na tenminste één jaar op het vat te hebben gelegen, worden de bieren uit de Emelisse White Label Series op 1 november traditiegetrouw uitgebracht. Het bierpakket van dit jaar is exclusiever dan ooit, daar waar de bieren eerst vries-gedestilleerd zijn. Het vries-destilleren van bier zorgt voor een geconcentreerdere versie van dit bier, wat zicht uit in complexere smaken en een intensere smaakbeleving.

Beerwulf is de onestop shop voor je thuisbar. Ze hebben een enorm en uniek bierassortiment met o.a. Emelisse White Label Series of 2022 Cadeaupakket. Beerwulf staat bekend om de goede klantenservice en dat kan ook niet anders als onderdeel van de Heineken groep.