Erdinger Hefe Weissbier fust 20L

Erdinger Hefe Weissbier fust 20L

Wil jij online Erdinger Hefe Weissbier fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €92.95. Erdinger Hefe Weissbier fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren – Soorten – Witbier / Weizen bier en een inhoud van condition.

Erdinger Hefe Weissbier fust 20L Ontdek het onmiskenbare genot van Erdinger Weissbier uit het fust! Dit prachtig samengestelde fust biedt jou en jouw gasten de klassieke smaak van traditioneel Duits witbier, rechtstreeks van de tap. Met zijn rijke tarwe-aroma's, verfrissende bubbels en een vleugje fruitige tonen, is Erdinger Weissbier het perfecte bier om van te genieten. Laat je verrassen door de authentieke Beierse smaak en de heerlijke kwaliteit van Erdinger Weissbier, rechtstreeks vanuit het fust.

Erdinger kopen met korting

Erdinger Hefe Weissbier fust 20L van het merk Erdinger koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Erdinger Hefe Weissbier fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €92.95. De inhoud van deze veprakking is new.