Heineken Bier Krat 24x30cl 8712000032920

Heineken Bier Krat 24x30cl

Wil jij online Heineken Bier Krat 24x30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €17.5. Heineken Bier Krat 24x30cl is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van condition.

Heineken krat 24×30 cl Heineken is het merk met de ‘lachende e’. Nooit opgevallen op het etiket? Het symboliseert een van de uitgangspunten van de Heineken brouwerij: treed de wereld tegemoet met een (glim)lach… Heerlijk, helder…. wie kent deze slogan niet? Voor het brouwen van dit oerhollandse biertje wordt een speciaal geselecteerd gist gebruikt. Deze soort gist zorgt voor de heldere kleur, waar Heineken om bekend staat. Bestel een krat Heineken, en u bestelt een Nederlands kwaliteitsbiertje dat nooit verveelt! Oeroude marketing In marketing is de Heineken Brouwerij altijd goed geweest: voor het einde van de tienjarige drooglegging in Amerika in het begin van de vorige eeuw, heeft Heineken een schip volgestouwd met het heerlijke heldere vocht, en buitengaats laten wachten om bij beëindiging als eerste te kunnen tappen….. waarschijnlijk een onvergetelijke ervaring voor de ‘dorstige’ Amerikanen! Horecagoedkoop.nl biedt u dit A-merk tegen een zeer scherpe prijs aan, dus bestel nu!

Heineken kopen met korting

Heineken Bier Krat 24x30cl van het merk Heineken koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Heineken Bier Krat 24x30cl heeft EAN 8712000032920 en de originele prijs is €23.33. De inhoud van deze veprakking is new.