HEMA Jever Pilsener 0.33L

HEMA Jever Pilsener 0.33L

Ben jij op zoek naar HEMA Jever Pilsener 0.33L? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €1.50. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

HEMA Jever Pilsener 0.33L online kopen

HEMA Jever Pilsener 0.33L nu voor slechts €1.5,-. Uniek van smaak, dat is Jever Pilsener. Het geheim schuilt in het water, dat al sinds jaar en dag uit dezelfde bron wordt gewonnen. Dankzij dit bijzonder zacht en zuivere brouwwater en een extra beetje hop heeft Jever een unieke smaak die met geen ander bier te vergelijken is. Knisperend gehopt Noord-Duits pils: de hopgift is dusdanig fors dat je de hopbelletjes bijna tussen je tanden kunt voelen. Prettig bitter, verfrissend en droog. . De producteigenschappen: inhoud in liter: 0.33. land van herkomst: Duitsland. lekker bij: gevolgelte, harde kaas, brie, Aziatische schotels. alcoholpercentage: 4.9. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . drinktemperatuur: tussen 6 – 10 °C. aroma: hoppig aroma. artikel nummer: 17421010.

Wat aanvullende informatie over HEMA Jever Pilsener 0.33L:

  • EAN Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd.
  • Levertijd: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dw7d52d263/product/17421010_02_001.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • Merk: HEMA
  • Bezorgkosten: EUR
  • Categorie: Unisex
  • 2.95

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook HEMA Jever Pilsener 0.33L van https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dwbbf8c317/product/17421010_01_010.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.