Hertog Jan Bier fust 50L

Hertog Jan Bier fust 50L

Wil jij online Hertog Jan Bier fust 50L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €159.95. Hertog Jan Bier fust 50L is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Hertog Jan en een inhoud van size.

Hertog Jan fust 50 liter Sluiting: Korf of Sankey-sluiting Brouwerij: Anheuser Busch-INBEV Karakter: stevig goudblond Type: pilsener bier van lage gisting Smaak: smaakvol, met een aangenaam bittere afdronk Kleur: goudblond; Alcoholpercentage: 5,1% Drinktemperatuur: 3° Hoogte: 61cm Over Hertog Jan Hertog Jan was een intens liefhebber van al het moois dat het leven te bieden had en genoot ervan met volle teugen. Ook vergat hij nooit te genieten van bier. Hij was een succesvol toernooiridder en dichtte vol passie over de liefde. Dat hij talent bezat blijkt wel uit zijn bewaard gebleven gedicht: ‘Eens meien morgen vroe’. Ook als het op spijs en drank aankwam was hij niet voor niets de zoon van Aleidis van Bourgondië, hij was een waarachtig Bourgondiër. Zodra hij er tijd voor had liet hij zijn paard zadelen en riep hij zijn vriendenschare bijeen voor een tocht langs de kloosters en abdijen van Brabant. Minnestrelen zongen liederen, de mannen vertelden elkaar verhalen en dronken er vorstelijke bieren. Ze lieten zich de bijzondere brouwsels goed smaken. Zeker Hertog Jan, die een oprecht liefhebber was van goed gebrouwen bier. Om de kwaliteit te bewaken had hij zelfs een wet uitgevaardigd tegen het aanlengen van bier met water. De rol van bier in het leven van Hertog Jan Bier speelde zo’n grote rol in zijn leven dat hij er tegenwoordig nog om herinnerd wordt. Belangrijke momenten vierde hij het liefst met een pul koel bier in zijn hand . Er wordt zelfs beweerd dat Hertog Jan de heildronk introduceerde. Dat zou de reden kunnen zijn dat hij juist in die houding overal in Europa vereeuwigd is. Met een pul vol schuimend bier in zijn geheven hand als heildronk tot wie er ook maar voorbij komt. Op schilderijen en gevelstenen, in brons, hout en steen gehouwen en gegoten. Cambrinus noemt men hem dan, wat ‘de bierkoning’ betekent. Oftewel Jan Primus, Hertog Jan de eerste, liefhebber van bier. Hertog Jan fust 50 liter kopen Bij Horecagoedkoop hebben we voor u een Hertog Jan fust. Zoekt u een Hertog Jan fust 50 liter? Dan bent u bij Horecagoedkoop aan het juiste adres, statiegeld 30 euro. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd mailen naar info@horecagoedkoop.nl. We staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Hertog Jan kopen met korting

Hertog Jan Bier fust 50L van het merk Hertog Jan koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Hertog Jan Bier fust 50L heeft EAN en de originele prijs is €179.95. De inhoud van deze veprakking is 50L.