Jupiler Bier fust 50L

Jupiler Bier fust 50L

Wil jij online Jupiler Bier fust 50L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €169.94. Jupiler Bier fust 50L is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van size.

Jupiler fust 50 liter Premium Belgiun beer Jupiler is een licht bitter, maar zacht pils met 5,2% alcohol en heeft een frisse afdronk met een toegankelijke mout smaak. Jupiler is het favoriete bier in België. Het embleem van Jupiler is altijd een stier geweest. In 2006 besloot Jupiler om zowel de glazen als de flesjes te gaan vernieuwen. Het uiterlijk van het embleem en de lay-out werd lichtjes veranderd. De stier die eerst op zijn achterste pootjes stond, staat nu op zijn 4 poten, en de tekst Jupiler staat nu verticaal op het glas. Fusten bier van Jupiler zijn erg in trek bij sport kantines. Populairder dan fusten Amstel en fusten Heineken. Bestel bij Horecagoedkoop voordelig Jupiler fust 50 liter met €95,00 hectoliterkorting.Statiegeld EUR 30,00 .Korf of Sankey-sluiting

Jupiler kopen met korting

Jupiler Bier fust 50L van het merk Jupiler koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Jupiler Bier fust 50L heeft EAN en de originele prijs is €189.37. De inhoud van deze veprakking is 50L.