Jupiler Pilsener Bier fust 20Ltr

Jupiler Pilsener Bier fust 20Ltr

Wil jij online Jupiler Pilsener Bier fust 20Ltr bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €85. Jupiler Pilsener Bier fust 20Ltr is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van size.

Jupiler fust 20 liter THT Actie December 2023 Met dit Jupiler fust 20 liter maak jij de juiste keuze. Jupiler is een fris licht bitter Belgisch bier waarmee je de juiste keuze maakt. Jupiler is namelijk gebrouwen met de beste ingrediënten volgens een onberispelijk vakmanschap. Dit bitterzachte pilsje heeft een fris karakter en een toegankelijke smaak. Met een Jupiler fust 20 liter voeg jij het bier toe voor echte mannen. Statiegeld 30 EUR, vlakschuifkoppeling.

Jupiler kopen met korting

Jupiler Pilsener Bier fust 20Ltr van het merk Jupiler koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Jupiler Pilsener Bier fust 20Ltr heeft EAN en de originele prijs is €85. De inhoud van deze veprakking is 20L.