KEREL Grapefruit IPA 33cl

KEREL Grapefruit IPA 33cl

Ben jij op zoek naar KEREL Grapefruit IPA 33cl? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €3.29. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

KEREL Grapefruit IPA 33cl online kopen

HEMA KEREL Grapefruit IPA 33cl nu voor slechts €3.29,-. Waar IPA’s al bekend staan om hun fruitige bitterheid, daar doet Kerel er nog een schepje bovenop door verse grapefruitpurée toe te voegen. Explosief fruitig.

De roots van KEREL liggen in het Vlaamse Tielrode, waar het bier vanaf 1908 al werd gebrouwen door de familie Verbeeck-Back. Toen een erg populair streekbier, dat na het overlijden van de brouwer helaas verdween. In 2015 was daar de Belgische brouwfamilie De Cock die de vervallen brouwerij kocht. Zij hadden geen idee welke rijkdom er verscholen lag in het oude gebouw. Iedereen dacht dat KEREL verloren was gegaan. Echter lag er nog één flesje verscholen onder het puin. De inhoud van het flesje werd door het brouwteam en een team van Belgische experts geanalyseerd om het gist-DNA te achterhalen. Dankzij uitvoerig onderzoek wordt diezelfde gist sinds kort opnieuw gebruikt in de vernieuwde VBDCK Brewery (Verbeeck-Back-De Cock), zoals de brouwerij tegenwoordig door het leven gaat. De producteigenschappen: land van herkomst: België. lekker bij: blauweaderkaas, carrot cake en cheese cake. alcoholpercentage: 5. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . drinktemperatuur: tussen 6 – 8 °C. aroma: citrusfruit en grapefruit. artikel nummer: 17460026.

Wat aanvullende informatie over KEREL Grapefruit IPA 33cl:

  • EAN 8720354760369
  • Levertijd: taart, eten en drinken/bier/speciaal bieren
  • Merk: 2.95
  • Bezorgkosten: 0.00
  • Categorie: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/Sites-HemaNL-Site/-/default/dw346b80b0/images/noimagelarge.jpg?sw=1100&sh=1500&sm=fit&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • 3

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook KEREL Grapefruit IPA 33cl van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.