Kerel Saison 33cl

Kerel Saison 33cl

Ben jij op zoek naar Kerel Saison 33cl? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €3.29. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

Kerel Saison 33cl online kopen

HEMA Kerel Saison 33cl nu voor slechts €3.29,-. Deze saison van KEREL heeft een lichtfruitige geur en smaak van de typische gist. Voor dit bier zijn namelijk verschillende hopsoorten en granen gebruikt die deze aantrekkelijke dorstlesser een fruitig en droog karakter geven. Ook proef je een aangenaam mild zuurtje terug in de smaak.

De roots van KEREL liggen in het Vlaamse Tielrode, waar het bier vanaf 1908 al werd gebrouwen door de familie Verbeeck-Back. Toen een erg populair streekbier, dat na het overlijden van de brouwer helaas verdween. In 2015 was daar de Belgische brouwfamilie De Cock die de vervallen brouwerij kocht. Zij hadden geen idee welke rijkdom er verscholen lag in het oude gebouw. Iedereen dacht dat KEREL verloren was gegaan. Echter lag er nog één flesje verscholen onder het puin. De inhoud van het flesje werd door het brouwteam en een team van Belgische experts geanalyseerd om het gist-DNA te achterhalen. Dankzij uitvoerig onderzoek wordt diezelfde gist sinds kort opnieuw gebruikt in de vernieuwde VBDCK Brewery (Verbeeck-Back-De Cock), zoals de brouwerij tegenwoordig door het leven gaat. De producteigenschappen: land van herkomst: België. lekker bij: asperges, vette vis en half harde kaas. alcoholpercentage: 6. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . drinktemperatuur: tussen 6 – 8 °C. artikel nummer: 17460025.

Wat aanvullende informatie over Kerel Saison 33cl:

  • EAN 8720354760352
  • Levertijd: taart, eten en drinken/bier/speciaal bieren
  • Merk: 2.95
  • Bezorgkosten: 0.00
  • Categorie: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/Sites-HemaNL-Site/-/default/dw346b80b0/images/noimagelarge.jpg?sw=1100&sh=1500&sm=fit&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • 26

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook Kerel Saison 33cl van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.