kistje Westmalle tripel + glas gepersonaliseerd

kistje Westmalle tripel + glas gepersonaliseerd

Ben jij op zoek naar kistje Westmalle tripel + glas gepersonaliseerd? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €33.00. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

kistje Westmalle tripel + glas gepersonaliseerd online kopen

Geef een kistje cadeau met daarin een fles Westmalle Tripel en een gegraveerd glas. Op het glas kan je een design en een naam laten graveren, om zo een persoonlijk cadeau te maken. Een leuker cadeau voor een bierliefhebber is er niet! Geen 18? Geen alcohol. Westmalle Tripel, inhoud: 750 ml, land van herkomst: België, alcoholpercentage: 9.5%, karakter: Westmalle Tripel heeft een diepe maar zachte smaak, met een bittertje. Het heldere, goudgele trappistenbier heeft een lange, zachte afdronk.. Dit kistje met bier en een glas is een perfect cadeau voor de echte bierliefhebber. In het kistje zit een mooie, grote fles Westmalle Tripel met daarbij een luxe bierglas op voet waarop je een design en naam kunt laten graveren. Een unieke en persoonlijke verrassing. Proost!

Wat aanvullende informatie over kistje Westmalle tripel + glas gepersonaliseerd:

  • EAN
  • Levertijd: 5.95
  • Merk: verzonden na 3 tot 4 werkdagen
  • Bezorgkosten: 33.00
  • Categorie:

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook kistje Westmalle tripel + glas gepersonaliseerd van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.