La Chouffe fles 33cl

La Chouffe fles 33cl

Wil jij online La Chouffe fles 33cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €2.29. La Chouffe fles 33cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Verpakking – Losse flesjes en een inhoud van condition.

La Chouffe fles 33cl La Chouffe is een Belgisch ongefilterd blond bier. Het is een aangenaam en fruitig bier met koriander gekruid en een lichte hopsmaak. Zoet, bitter en fruit strijden om de titel als het gaat om de smaak. Het heeft de fruitigheid van meloen en citrus en daarnaast is de koriander blijvend aanwezig. Drink blond bier met zalmgerechten op een zonnige avond en laat u verassen door de heerlijke smaken. Het La Chouffe bier heeft vaak onderscheidingen ontvangen, dit maakt het tot één van de popualirste Belgische speciaal bier soorten. Dit lekker blond bier is perfect voor een zomeravond, maar uiteraard ook in andere periodes als u even heerlijk wint genieten van een uniek Belgisch speciaalbiertje.

La Chouffe kopen met korting

La Chouffe fles 33cl van het merk La Chouffe koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. La Chouffe fles 33cl heeft EAN en de originele prijs is €2.29. De inhoud van deze veprakking is new.