limited edition bierpakket gepersonaliseerd

limited edition bierpakket gepersonaliseerd

Ben jij op zoek naar limited edition bierpakket gepersonaliseerd? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €35.00. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

limited edition bierpakket gepersonaliseerd online kopen

Ontwerp een persoonlijke bierlijn voor de echte liefhebber. Deze cadeauset bevat 5 biertjes waarop je een design en eigen naam kunt zetten. Ook de voorkant van de verpakking kun je persoonlijk maken door daar een naam op te zetten. Een leuker cadeau voor een bierliefhebber is er niet! Geen 18? Geen alcohol. 5 flesjes bier in een luxe geschenkdoos, afmetingen van het pakket: 36.5 x 24 x 7.5 cm, verpakking en flesjes zijn te personaliseren met design en naam, keuze uit leuke designs voor de flesjes en de verpakking, haarscherpe en full color bedrukking. Wil je bijzondere biertjes cadeau doen? Maak dan een persoonlijke bierlijn met 5 verschillende bieren. Op de verpakking en de flesjes kun je een leuk design en een naam of andere tekst zetten. Jouw ontwerp wordt gedrukt in de allermooiste kleuren en prachtige kwaliteit. Dus wacht niet langer en ontwerp een eigen bierlijn!

Wat aanvullende informatie over limited edition bierpakket gepersonaliseerd:

  • EAN Kunst en entertainment > Feestelijke gelegenheden > Cadeaus
  • Levertijd: 5.95
  • Merk: verzonden na 3 tot 4 werkdagen
  • Bezorgkosten: 35.00
  • Categorie:

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook limited edition bierpakket gepersonaliseerd van HEMA. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.