Maredsous Blond fles 33cl 5411681035000

Maredsous Blond fles 33cl

Wil jij online Maredsous Blond fles 33cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €2.17. Maredsous Blond fles 33cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Maredsous en een inhoud van condition.

Maredsous Blond fles 33cl Het lichte Maredsous Blond is de eerste creatie ooit. Het bier wordt door de monniken nog steeds gedronken bij het middagmaal. Maredsous Blond 6% verenigt diverse mout en hopcomponenten tot een harmonieuze smaakbeleving. Een toets van fruitigheid verrijkt de overwegend friss, lichtbittere afdronk. Een ideale dorstlesser met net ietsje meer. Maredsous is het authentieke bier van de benedictijner monniken van de abdij van Maredsous in België. De abdij ligt in de Belgische Ardennen, ten zuiden van de stad Namen, naast het pittoreske dorpje Denée. In de abdij van Maredsous leven, bidden en werken 33 monniken volgens de Regel van de Heilige Benedictus. Deze traditie stamt uit de 6e eeuw. De abdijbieren van Maredsous worden nog altijd gebrouwen volgens het oorspronkelijke recept van de benedictijner monniken. Een belangrijk deel van de winst die door de bieren van Maredsous gegenereerd wordt gaat naar goede doelen.    

kopen met korting

Maredsous Blond fles 33cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Maredsous Blond fles 33cl heeft EAN 5411681035000 en de originele prijs is €2.17. De inhoud van deze veprakking is new.