Oedipus Mannenliefde Bier

Oedipus Mannenliefde Bier

Ben jij op zoek naar Oedipus Mannenliefde Bier? Bestel het dan eenvoudig online bij HEMA voor slechts €3.25. Bij HEMA kun je niet alleen het lekkerste bier kopen, maar ook heel exclusief bier ontdekken.

Oedipus Mannenliefde Bier online kopen

Oedipus Mannenliefde Bier nu voor slechts €3.25,-. Mannenliefde is een verfrissend biertje van de Oedipus brouwerij, gemaakt met liefde en citroengras. Het flesje bevat 33 cl en 6% alcohol. Geen 18? Geen alcohol. . De producteigenschappen: inhoud in liter: 0.33. land van herkomst: Nederland. alcoholpercentage: 6.2. merk: Oedipus. waarschuwing(en): Geen 18? Geen alcohol., . artikel nummer: 17400124.

Wat aanvullende informatie over Oedipus Mannenliefde Bier:

  • EAN Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur? Dan heb je je bestelling via DHL morgen in huis. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt je bestelling op dinsdag bij je thuis bezorgd.
  • Levertijd: https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dw6d339bec/product/17400124_01_020.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
  • Merk: Oedipus
  • Bezorgkosten: EUR
  • Categorie: Unisex
  • 2.95

Bier bij HEMA

Het HEMA assortiment omvat diverse soorten bier, van verfrissend pils tot exclusief speciaalbier. Hieronder dus ook Oedipus Mannenliefde Bier van https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dw49566727/product/17400124_01_010.jpg?sw=1600&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF. Een bierpakket van HEMA is de ideale manier om kennis te maken met verschillende smaken. Elk pakket bevat een wisselende combinatie van heerlijk speciaalbier, stijlvol verpakt. Zo’n bierpakket is niet alleen geschikt als origineel cadeau, maar ook als traktatie voor jezelf. En vergeet ons speciaalbier in een mooie geschenkverpakking niet! Perfect om een bierliefhebber mee te verrassen of gewoon om van te genieten tijdens een gezellige borrel met vrienden. Als je jonger bent dan 18 jaar, is het niet toegestaan om alcoholhoudende dranken te kopen of te bestellen. Bij HEMA (en natuurlijk de bezorger van HEMA) wordt bij het afhalen en/of bezorgen van je online bestelling gevraagd om een geldig legitimatiebewijs. Het is verplicht om dit te tonen. Deze leeftijdscontrole geldt in ieder geval tot je 25e levensjaar.