Oktoberfest Partypakket 6x50cl

Oktoberfest Partypakket 6x50cl

Wil jij online Oktoberfest Partypakket 6x50cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €29.95. Oktoberfest Partypakket 6x50cl is een product uit de categorie Bierpakketten – Soorten – Speciaalbier pakketten en een inhoud van condition.

Oktoberfest Partypakket 6x50cl Maak je klaar voor het ultieme Oktoberfest feest met ons Oktoberfest bierpakket! Dit pakket brengt de ware Beierse festiviteiten naar jouw huis, compleet met heerlijk bier en feestelijke accessoires. Duik in de Duitse sfeer met het iconische Oktoberfest Bierpul en een traditioneel Tiroler hoedje. Proef de authentieke smaak van Duitsland met 6x Paulaner Weissbier flessen van 50cl, perfect om te delen met vrienden. En om het feest nog completer te maken, krijg je er 5x Kleiner Klopfer shotjes van 2cl bij. Haal het beste uit het Oktoberfest met dit geweldige pakket en proost op gezelligheid en plezier! Bestel nu en maak van jouw feest een onvergetelijke Beierse belevenis.

kopen met korting

Oktoberfest Partypakket 6x50cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Oktoberfest Partypakket 6x50cl heeft EAN en de originele prijs is €29.95. De inhoud van deze veprakking is new.