Haasje Hop Hop Blond Voorjaarsbier fles 75cl

Haasje Hop Hop Blond Voorjaarsbier fles 75cl

Wil jij online Haasje Hop Hop Blond Voorjaarsbier fles 75cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €7.95. Haasje Hop Hop Blond Voorjaarsbier fles 75cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Verpakking – Grote flessen en een inhoud van condition.

Haasje Hop Hop Blond Voorjaarsbier fles 75cl   Met Pasen in het vooruitzicht, verheugen bierliefhebbers zich op het seizoensgebonden genot van Blond Voorjaarsbier. Deze verfrissende traktatie, gebrouwen met zorg en ambacht, belichaamt de opwinding van het lenteseizoen. Terwijl het haasje hop hop zijn weg vindt naar menig feestelijke tafel, wordt het samen delen van deze 75cl-fles een viering van gezelligheid.

Leffe kopen met korting

Haasje Hop Hop Blond Voorjaarsbier fles 75cl van het merk Leffe koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Haasje Hop Hop Blond Voorjaarsbier fles 75cl heeft EAN en de originele prijs is €7.95. De inhoud van deze veprakking is new.