Paulaner Partykist 5x33cl

Paulaner Partykist 5x33cl

Wil jij online Paulaner Partykist 5x33cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €27.95. Paulaner Partykist 5x33cl is een product uit de categorie Cadeaus – Voor bedrijven – Kerstpakket – Kerstpakket bier en een inhoud van size.

Paulaner Partykist 5x33cl Paulaner Hefe Weissbier is een geelbruin bier, met een dikke witte schuimkraag en een sterke frisse citroengeur. Paulaner Hefe Weisse heeft een fluweelzachte smaak met tonen van gist en banaan. Het bier heeft een lange, vrij droge afdronk met een lichte bitterheid. In dit mooie kistje zitten 5 flesjes van 33cl en een Paulaner glas van 30cl. Daarnaast zitten er Paulaner viltjes bij en natuurlijk het prachtige kistje zelf.

Paulaner kopen met korting

Paulaner Partykist 5x33cl van het merk Paulaner koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Paulaner Partykist 5x33cl heeft EAN en de originele prijs is €27.95. De inhoud van deze veprakking is 33cl.