Pauwel Kwak XL fles 75cl

Pauwel Kwak XL fles 75cl

Wil jij online Pauwel Kwak XL fles 75cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €6.5. Pauwel Kwak XL fles 75cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Verpakking – Grote flessen en een inhoud van condition.

Pauwel Kwak XL fles 75cl Pauwel Kwak komt van de Bosteels brouwerij. Door de specifieke bouwmethode met heerlijke kandij heeft Pauwel kwak een heerlijk zoet aroma en een zoetige en fruitige smaak. Alle Belgische bier liefhebbers zullen genieten van deze extra grote fles van 75cl. Heerlijk om zelf op te drinken, maar ook leuk om als cadeau te geven. Wilt u ook genieten van dit heerlijke Belgische biertje? Bestel deze dan snel op drankuwel.nl voor uzelf of voor anderen.

kopen met korting

Pauwel Kwak XL fles 75cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Pauwel Kwak XL fles 75cl heeft EAN en de originele prijs is €6.5. De inhoud van deze veprakking is new.