EU---Grade-A-Refurbished-BLADE-Birra-Moretti-lAutentica-Bundle_SkuCollection_35733

Refurbished BLADE Klasse A: Birra Moretti Startpakket

Ben jij op zoek naar Refurbished BLADE Klasse A: Birra Moretti Startpakket? Zoek niet verder! Bestel het eenvoudig online bij Beerwulf.com. Voor slechts €372.49 bestel je Refurbished BLADE Klasse A: Birra Moretti Startpakket. Bestellingen bij Beerwulf worden snel geleverd.

Shop de Refurbished BLADE Klasse A nu in een startpakket met een Birra Moretti L’Autentica 8L-vat, zodat je meteen kunt beginnen met tappen. De BLADE Refurbished Klasse A: Heeft minimale gebruikssporen en is volledig gerepareerd en opgeknapt. Wordt geleverd met een nieuwe Dome (de koepel waar het vat ingaat) en lekbak, samen met een Birra Moretti L’Autentica-vat van 8 liter, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van vers getapt bier! Komt met een garantieperiode van 12 maanden vanaf de datum van aankoop.

Beerwulf is de onestop shop voor je thuisbar. Ze hebben een enorm en uniek bierassortiment met o.a. Refurbished BLADE Klasse A: Birra Moretti Startpakket. Beerwulf staat bekend om de goede klantenservice en dat kan ook niet anders als onderdeel van de Heineken groep.