EU---Grade-B-Refurbished-BLADE-Heineken-Bundle_SkuCollection_35740

Refurbished BLADE Klasse B: Heineken Startpakket

Ben jij op zoek naar Refurbished BLADE Klasse B: Heineken Startpakket? Zoek niet verder! Bestel het eenvoudig online bij Beerwulf.com. Voor slechts €379 bestel je Refurbished BLADE Klasse B: Heineken Startpakket. Bestellingen bij Beerwulf worden snel geleverd.

Shop de Refurbished BLADE Klasse B nu in een startpakket met een Heineken 8L-vat, zodat je meteen kunt beginnen met tappen. De BLADE Refurbished Klasse B: Heeft gebruikssporen, maar is volledig gerepareerd en tapt nog steeds heerlijk bier. Wordt geleverd met een nieuwe Dome (de koepel waar het vat ingaat) en lekbak, samen met een Heineken-vat van 8 liter, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van vers getapt bier! Komt met een garantieperiode van 12 maanden vanaf de datum van aankoop.

Beerwulf is de onestop shop voor je thuisbar. Ze hebben een enorm en uniek bierassortiment met o.a. Refurbished BLADE Klasse B: Heineken Startpakket. Beerwulf staat bekend om de goede klantenservice en dat kan ook niet anders als onderdeel van de Heineken groep.