Rodenbach Fruitage Fust 20L

Rodenbach Fruitage Fust 20L

Wil jij online Rodenbach Fruitage Fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €90.69. Rodenbach Fruitage Fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren – Soorten – Fruitbier en een inhoud van condition.

Rodenbach Fruitage Fust 20L Rodenbach Fruitage is een verfrissend Belgisch bier dat de kenmerkende stijl van de Rodenbach-brouwerij weerspiegelt. Met zijn lichte en fruitige karakter biedt Fruitage een moderne twist op de traditionele Vlaamse roodbruine bieren. Het bier combineert de zachte zurigheid van de basisbieren van Rodenbach met de toevoeging van jonge, frisse fruittonen. De subtiele hints van kersen en bosbessen vormen een harmonieuze balans met de natuurlijke zuren, wat resulteert in een levendige en toegankelijke smaakbeleving.

kopen met korting

Rodenbach Fruitage Fust 20L van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Rodenbach Fruitage Fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €90.69. De inhoud van deze veprakking is new.