Texels Skuumkoppe XL fles 75cl 8717903630600

Texels Skuumkoppe XL fles 75cl

Wil jij online Texels Skuumkoppe XL fles 75cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €7.95. Texels Skuumkoppe XL fles 75cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Verpakking – Grote flessen en een inhoud van size.

Texels Skuumkoppe fles 75cl Skuumkoppe van de Texelse Bierbrouwerij is een karaktervol donker witbier dat smaakt in ieder jaargetijde (alcohol 6,0%). Texelse trots De trots van Texels, tarwebier waaraan diverse hopsoorten en de karakteristieke bovengisting een vollere smaak geven dan aan ander witbier. Donker witbier: het dankt zijn naam aan de witte koppen op de golven van de ruige zee. Golven die ons eiland omspoelen: dag in dag uit, het hele jaar door. Skuumkoppe is dan ook een bier voor elk seizoen. Nagisting op fles en ongefilterd, met een beetje gist om het extra gul te laten smaken. Hier hoeft geen schijfje citroen bij. Puur, robuust, recht door zee: bier als Texel zelf. Hoe te drinken? Skuumkoppe komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 6 graden Celsius. Drink Texels Skuumkoppe uit het originele Skuumkoppeglas (30 cl of 50 cl), zonder citroentje.

Texels kopen met korting

Texels Skuumkoppe XL fles 75cl van het merk Texels koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Texels Skuumkoppe XL fles 75cl heeft EAN 8717903630600 en de originele prijs is €7.95. De inhoud van deze veprakking is 75cl.