Warsteiner Bier fust 20L

Warsteiner Bier fust 20L

Wil jij online Warsteiner Bier fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €99.95. Warsteiner Bier fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van size.

Warsteiner Bier fust 20L Warsteiner heeft een lekkere zachte en frisse smaak die mild bitter is zonder dat dit blijft hangen. Dit wereldmerk heeft een geschiedenis van 260 jaar. Dit is een heerlijk pils die je bij Horecagoedkoop.nl online kunt bestellen. Ideaal voor horeca, evenementen en catering. Horecagoedkoop biedt Warsteiner fust in zowel 20 als 50 liter. Bekijk ook onze overige bierfusten.  Over Warsteiner  De Warsteiner Brauerei beter bekend: Warsteiner, is een brouwerij in het Duitse Warstein. De productie van Warsteiner zit op 4,56 miljoen hectoliter. De brouwerij is in 1753 opgericht door de Zuid-Duitse familie Cramer. In 1986 deed Warsteiner, op kleine schaal, zijn intrede in de Nederlandse horeca. De brouwerij is van maandag t/m vrijdag voor publiek te bezichtigen. Hierbij maakt men onder andere met een speciaal treintje een rondrit over het terrein van de brouwerij, waarbij men ook door de brouwerij zelf rijdt. Hierbij wordt via schermen in het treintje informatie gegeven over de processen van het bierbrouwen. Statiegeld fust €30,00. Fustaansluiting Vlakschuif.

Warsteiner kopen met korting

Warsteiner Bier fust 20L van het merk Warsteiner koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Warsteiner Bier fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €99.95. De inhoud van deze veprakking is 20L.