Affligem Blond fles 30cl 8712000056698

Affligem Blond fles 30cl

Wil jij online Affligem Blond fles 30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €1.56. Affligem Blond fles 30cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Affligem en een inhoud van condition.

Affligem Blond fles 30cl Houd u van blond? Houd u van stevig? Dan is Affligem Blond beslist een goeie partner; met haar alcoholpercentage van bijna 7% spreken we over een volwassen dame, die u bekoort met haar prachtige gouden voorkomen en haar verrassend frisse afdronk. Een bovengistend biertje bovendien. • Everwichtige en verfrissend abdijbier (6.8%) Over Affligem Brouwerij Affligem Blond is een echt abdijbiertje uit de Brouwerij Affligem in België. Door zich te blijven richten op de intrinsieke merkwaarden kwaliteit, traditie en raffinement blijft de Affligem Brouwerij bieren produceren die u bijblijven. Zoals de Affligem Blond…. sluit uw ogen, proef en geniet.

Affligem kopen met korting

Affligem Blond fles 30cl van het merk Affligem koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Affligem Blond fles 30cl heeft EAN 8712000056698 en de originele prijs is €1.56. De inhoud van deze veprakking is new.