Affligem Tripel fles 30cl

Affligem Tripel fles 30cl

Wil jij online Affligem Tripel fles 30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €1.8. Affligem Tripel fles 30cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Affligem en een inhoud van condition.

Affligem Tripel fles 30cl Affligem Tripel Krat 24x30cl is een biertje waar veel fruit in zit, zoals banaan, abrikoos en perzik. In de Affligem Tripel zit een flink alcoholpercentage en koolzuur waardoor het biertje ontzettend lekker is. De hop zorgt voor een mooie, genuanceerde bitterheid. In het biertje zit 9.0% alcohol. De Affligem Trippel is het lekkerst op een tempratuur van 10 graden. Het lekkerst bij De Affligem Tripel is heerlijk bij een vette vis, bij gekruide gerechten, pittige en belegen kazen en bij zoete desserts. Ook op momenten van goed gezelschap of bij het eten is de Affligem Tripel een heerlijk biertje.

Affligem kopen met korting

Affligem Tripel fles 30cl van het merk Affligem koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Affligem Tripel fles 30cl heeft EAN en de originele prijs is €1.8. De inhoud van deze veprakking is new.