EU---BLADE-Heineken-Starter-Pack-separate-machinedome-_SkuCollection_35813

BLADE Startpakket Heineken

Ben jij op zoek naar BLADE Startpakket Heineken? Zoek niet verder! Bestel het eenvoudig online bij Beerwulf.com. Voor slechts €479 bestel je BLADE Startpakket Heineken. Bestellingen bij Beerwulf worden snel geleverd.

Serveer hoogwaardig getapt bier met deze schappelijk geprijsde BLADE Bundle. Je krijgt een BLADE-machine met 1x Heineken 8 l-vat. Waarom de BLADE? BLADE-capaciteit: je kunt 14 verse pinten of 21 bierglazen uit de 8 l-vaten serveren Plug & Play: Geen installatie of CO2 vereist. Je hoeft alleen maar de stekker van de machine in het stopcontact te steken en je kunt aan te slag! Kleine fysieke voetafdruk: Het formaat van een vel A4-papier Waarom Heineken?Heineken® is een 5%, licht hoogwaardig bier met een lichte body en fruitige tonen, en gebalanceerde bitterheid voor de ultieme verfrissing. Opgericht in 1873, gebrouwen in Amsterdam en verkocht in meer dan 192 landen per wereld. Dit is een musthave bier dat in je assortiment thuishoort. *Prijzen inclusief btw.

Beerwulf is de onestop shop voor je thuisbar. Ze hebben een enorm en uniek bierassortiment met o.a. BLADE Startpakket Heineken. Beerwulf staat bekend om de goede klantenservice en dat kan ook niet anders als onderdeel van de Heineken groep.