Brouwerij 't IJ Biri fles 33cl 8717545260951

Brouwerij 't IJ Biri fles 33cl

Wil jij online Brouwerij 't IJ Biri fles 33cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €2.29. Brouwerij 't IJ Biri fles 33cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Verpakking – Losse flesjes en een inhoud van condition.

Brouwerij 't IJ Biri fles 33cl Brouwerij 't IJ brouwde Biri oorspronkelijk voor bij het Water, een stukje Suriname in Nederland. Een plek die zelfs in de Hollandse winter nog tropisch aan kan doen. In de zomer kan je er tussen knap publiek urenlang bootjes kijken. We brouwden de ideale tropische lager om zo’n terrasdag aan het water verder te veraangenamen. De Biri is een uitermate frisse lager, gebrouwen met mais. Dat maakt hem ontzettend doordrinkbaar en het percentage van 4.7 maakt dat je nog best even wat langer in het zonnetje kan blijven zitten. Aan de kade smaakt ie goed maar ook daarbuiten blijkt ie het uitstekend te doen.

Brouwerij 't IJ kopen met korting

Brouwerij 't IJ Biri fles 33cl van het merk Brouwerij 't IJ koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Brouwerij 't IJ Biri fles 33cl heeft EAN 8717545260951 en de originele prijs is €2.29. De inhoud van deze veprakking is new.