De Klok Pils fust 20L

De Klok Pils fust 20L

Wil jij online De Klok Pils fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €54.99. De Klok Pils fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van condition.

De Klok fust 20 liter 4,8% Gewoon goed bier van de makers van Grolsch! Van 1809 tot 1954 heette de Grolsche Bierbrouwerij, Brouwerij de Klok. Voor de oorsprong van de naam de Klok moeten we terug in de historie, naar het begin van de 19e eeuw. Als in die tijd de kerk uitging luidde de klok en was het tijd voor een koud biertje. Vandaar “de Klok”. Als eerbetoon aan deze Brouwerij brouwen we sinds enkele jaren de Klok bier. De Klok bier is blond van kleur en fris van smaak; niet te zoet en niet te bitter, met 4,8% alcohol. Rechttoe rechtaan gebrouwen door mensen die er verstand van hebben. Daarom nu de Klok fust 50 liter Het is tijd voor de Klok. Gewoon goed bier – gebrouwen door de Koninklijke Grolsche Bierbrouwerij – blond van kleur, fris van smaak – snelst groeiende biermerk, dus favoriet bij de consument goede prijs – transparante prijs – ondersteunende materialen zoals bierbeker 20cl, draagtray 6-gaats, stapelglazen 20cl en 25cl, tapaanduiding, vilten, bierkaart, prijslijsten en buitenreclame. – A-merk met de scherpste prijs in de markt Fustaansluiting is een vlakschuif aansluiting (in overleg met de Accountmanager kan de koppeling worden aangesloten). Statiegeld EUR 30,00.

De Klok kopen met korting

De Klok Pils fust 20L van het merk De Klok koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. De Klok Pils fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €54.99. De inhoud van deze veprakking is new.