Erdinger Weissbier Krat 20x50cl 4002103000013

Erdinger Weissbier Krat 20x50cl

Wil jij online Erdinger Weissbier Krat 20x50cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €32.95. Erdinger Weissbier Krat 20x50cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Soorten – Witbier / Weizen bier en een inhoud van condition.

Erdinger Hefe Weissbier 20x50cl Lekker voordelig Erdinger Hefe Weissbier inslaan, met de actie 6 halen 5 betalen. Met deze actie de voordeligste van Nederland! Erdinger Hefe Weissbier heeft een frisse en licht zurige smaak. Het is een troebel weissbier met aroma's van banaan en kruidnage. Een frisse smaak dus, met een lichte bitterheid in de afdronk. Erdinger is een biermerk uit Duitsland. De oorsprong van dit biermerk ligt in 1886 toen in Erding een weizenbierbrouwerij werd geopend. In 1949 gaf bedrijfsleider Frans Brombach de brouwerij de naam Erdinger Weissbrau. Het meest bekende product van Erdinger is Weissbier. Geen witbier, maar een weizenbier. Weizenbier vs. Witbier Duits weizenbier en Belgisch witbier zijn niet hetzelfde. Beiden zijn tarwebieren, maar er zijn duidelijke verschillen: Duits weizenbier moet minimaal 50 procent tarwemout bevatten, waardoor het een extra volle schuimkraag krijgt. Het Duitse bier mag op grond van het Reinheitsgebot geen andere grondstoffen bevatten dan graansoorten, water en hop. Het troebele bier is bleekgeel tot blond van kleur en het heeft een frisse, lichtzurige en volmondige smaak. Belgisch witbier daarentegen wordt gebrouwen van ongemoute tarwe, waaraan wel allerlei ingrediënten mogen worden toegevoegd, zoals bijvoorbeeld koriander en sinaasappelschillen. Het troebele Belgische witbier bevat minder tarwe dan de Duitse weizenbieren en is friszoet en kruidiger van smaak.

Erdinger kopen met korting

Erdinger Weissbier Krat 20x50cl van het merk Erdinger koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Erdinger Weissbier Krat 20x50cl heeft EAN 4002103000013 en de originele prijs is €36. De inhoud van deze veprakking is new.