Gildepils fust 20L

Gildepils fust 20L

Wil jij online Gildepils fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €64.95. Gildepils fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren en een inhoud van condition.

Gildepils fust 20 liter Gildepils fust 20 liter met Korf aansluiting, zoals Heineken en Amstel fusten, is een uitstekend bier op de tap. U bespaart met Gildepils fust 20 liter van Horecagoedkoop.nl 50% op uw inkoop of anders gezegd: u krijgt de helft gratis ten opzichte van premium merken zoals bijvoorbeeld Heineken bier, Amstel bier, of fusten Hertog Jan en Jupiler. De hoogte van het fust is 61cm. Gildepils is voordelig huismerk tapbier Een ideaal bier voor horeca, catering en evenementen. Ook verkrijgbaar in een handige 50 liter fust. Heerlijk biertje met een herkenbare Nederlandse smaak en een goede stevige schuimkraag. Dit lekker herkenbaar Nederlands tapbier valt bij vele liefhebbers goed in de smaak. Dit is een uitstekend tapbier om als eigen merk op de tap te nemen of goed te gebruiken voor evenementen, groot of klein. Vraag ook naar onze tap en koel materialen voor uw evenement. Statiegeld fust: € 50,00.

Gildepils kopen met korting

Gildepils fust 20L van het merk Gildepils koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Gildepils fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €64.95. De inhoud van deze veprakking is new.