Grimbergen Tripel fles 33cl

Grimbergen Tripel fles 33cl

Wil jij online Grimbergen Tripel fles 33cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €1.89. Grimbergen Tripel fles 33cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Grimbergen en een inhoud van condition.

Inhoud Grimbergen Tripel fles 33cl Grimbergen Tripel is heerlijk speciaalbier. Lekkere bitterzoete ( kandij) geeft een volle smaak en een alcoholpercentage van 9%. Deze Grimbergen Tripel biertjes zijn rijk van smaak en voor maar liefst 33cl gevuld.  Grimbergen Tripel fles kopen bij Drankuwel Voor vragen of verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen of adviseren u dan graag persoonlijk verder.

kopen met korting

Grimbergen Tripel fles 33cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Grimbergen Tripel fles 33cl heeft EAN en de originele prijs is €1.89. De inhoud van deze veprakking is new.