rauw-brouwers-lullul-12pack-bierpakket-304

Rauw Brouwers – Lul.Lul 12pack – Bierpakket

Ben jij op zoek naar Rauw Brouwers – Lul.Lul 12pack – Bierpakket? Zoek niet verder! Bestel het eenvoudig online bij Beerwulf.com. Voor slechts €40.04 bestel je Rauw Brouwers – Lul.Lul 12pack – Bierpakket. Bestellingen bij Beerwulf worden snel geleverd.

Bierpakket 12 blikken Lul.Lul ALLES BEHALVE EEN NUL PUNT NUL Lul.Lul is een Tripel voor de volwassen bierdrinker met een frisse blik op het leven. Gebrouwen met veel mout en een combinatie van korianderzaad en sinaasappelschil. Bier met een stevig karakter, behoorlijk wat alcohol en eigenlijk net iets te doordrinkbaar voor 8,5%. “Alcoholblij bier” noemen wij dat. Ga er maar eens goed voor zitten, pak ‘m beet en geniet van deze karaktervolle Grand Cru! Lul.Lul, alles behalve een nul punt nul

Beerwulf is de onestop shop voor je thuisbar. Ze hebben een enorm en uniek bierassortiment met o.a. Rauw Brouwers – Lul.Lul 12pack – Bierpakket. Beerwulf staat bekend om de goede klantenservice en dat kan ook niet anders als onderdeel van de Heineken groep.