Hertog Jan Bier fust 20L

Hertog Jan Bier fust 20L

Wil jij online Hertog Jan Bier fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €89.95. Hertog Jan Bier fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Hertog Jan en een inhoud van size.

Hertog Jan fust 20 liter Voor een Hertog Jan fust 20 liter ben je bij Horecagoedkoop op het juiste adres. Bestel dit bier vandaag voor 12 uur, dan heb je het de volgende dag in huis. Voor dit artikel betaal je per bierfust aan statiegeld € 30,00. Ben je op zoek naar een goedkoop bierfust van Hertog Jan dan kun je die hier bestellen. Denk wel om de juiste fust aansluiting. De hoogte van het fust is 61cm. Ontstaan Hertog Jan Hertog Jan wordt gebrouwen in Limburg. In het begin van de vorige eeuw besloten vier bevriende brouwers gezamenlijk een ondergistend bier (pilsener) te gaan brouwen. Zo'n zeven decennia later werden hier een aantal speciaalbieren aan toegevoegd. Inmiddels omvat het merk Hertog Jan maar liefst negen verschillende bieren, van lichte tot zwaardere bieren. Horecagoedkoop.nl heeft Hertog Jan op bierfusten van zowel 50 liter als 20 liter. Ideaal voor horeca, evenementen en catering. Bekijk ook onze overige bierfusten. Of bestel je Hertog Jan fust direct online. Fust aansluiting vlak/schuif zoals Grolsch en Warsteiner.

Hertog Jan kopen met korting

Hertog Jan Bier fust 20L van het merk Hertog Jan koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Hertog Jan Bier fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €89.95. De inhoud van deze veprakking is 20L.