La Chouffe Bierkist met breekijzer 4x33cl

La Chouffe Bierkist met breekijzer 4x33cl

Wil jij online La Chouffe Bierkist met breekijzer 4x33cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €26.95. La Chouffe Bierkist met breekijzer 4x33cl is een product uit de categorie Cadeaus – Voor bedrijven – Kerstpakket – Kerstpakket bier en een inhoud van condition.

La Chouffe Bierkist met breekijzer 4x33cl Prachtige kistje met 4 heerlijke La Chouffe blond biertjes en een La Chouffe bierglas erin. Mooi om cadeau te doen, of natuurlijk voor jezelf. Om het biertje te kunnen drinken, moet het kistje worden opengebroken met het bijgeleverde breekijzertje. 

La Chouffe kopen met korting

La Chouffe Bierkist met breekijzer 4x33cl van het merk La Chouffe koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. La Chouffe Bierkist met breekijzer 4x33cl heeft EAN en de originele prijs is €26.95. De inhoud van deze veprakking is new.