Leffe Blond fles 30cl

Leffe Blond fles 30cl

Wil jij online Leffe Blond fles 30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €1.49. Leffe Blond fles 30cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Leffe en een inhoud van condition.

Leffe Blond fles 30cl In de jaren 50 vond er een ontmoeting plaats waar alle bierliefhebbers hun glas Leffe Blond op zouden moeten heffen. 
Vader Abbot Nys van de Leffe abdij maakte toen kennis met Albert Lootvoet, een ervaren brouwer. Nys, gepassioneerd door zijn abdij, vond het verschrikkelijk jammer dat de brouwerij sinds het onaangename bezoek van de Franse revolutionaire troepen langzaam in verval was geraakt en uiteindelijk in 1809 de deuren had moeten sluiten. Zo’n parel mocht niet in de vergetelheid raken, vond hij – het Leffe bier moest opnieuw gebrouwen worden. Nys en Lootvoet gingen deze uitdaging samen enthousiast aan. Niet lang daarna was het Leffe bier opnieuw verkrijgbaar, en het was meteen een voltreffer van formaat. Na Leffe Bruin zag nu ook een goudkleurig bier het licht – de Leffe Blond. Een zeer mooi hoofdstuk voor Leffe.

kopen met korting

Leffe Blond fles 30cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Leffe Blond fles 30cl heeft EAN en de originele prijs is €1.49. De inhoud van deze veprakking is new.