Leffe Blond fust 20L

Leffe Blond fust 20L

Wil jij online Leffe Blond fust 20L bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €99.16. Leffe Blond fust 20L is een product uit de categorie Speciaalbieren – Soorten – Blond speciaalbier en een inhoud van condition.

Leffe Blond fust 20L Leffe Blond is een Belgisch abdijbier dat wereldwijd gewaardeerd wordt om zijn rijke smaak en historische achtergrond. Dit goudblonde bier, oorspronkelijk gebrouwen door de Abdij van Leffe in 1952, kenmerkt zich door een subtiele balans tussen fruitige tonen en een zachte, karamelachtige zoetheid. De karakteristieke kruidige aroma's en het lichte hopbittere einde maken Leffe Blond een favoriet onder liefhebbers van speciaalbieren. Een elegante combinatie van traditie en ambacht, Leffe Blond belichaamt de Belgische brouwexpertise en is een ware traktatie voor de zintuigen.

Leffe kopen met korting

Leffe Blond fust 20L van het merk Leffe koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Leffe Blond fust 20L heeft EAN en de originele prijs is €99.16. De inhoud van deze veprakking is new.