Leffe Bruin fles 30cl

Leffe Bruin fles 30cl

Wil jij online Leffe Bruin fles 30cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €1.49. Leffe Bruin fles 30cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Merken (a t/m k) – Leffe en een inhoud van condition.

Leffe Bruin fles 30cl Leffe bier is al erg populair in Frankrijk maar maakt ook zeker naam in Nederland. Leffe Bruin heeft zijn zachte, diepbruine kleur, de perfecte balans tussen een licht bittere smaak en een zweem van karamel te danken aan een eeuwenoude traditie. Dankzij de donker gebrande mout valt dit biertje nog meer in de smaak. Elke slok is een waar genot, de smaak heeft het vermogen de tijd te doen stilstaan. Probeer het uit en ontdek Leffe Bruin.

kopen met korting

Leffe Bruin fles 30cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Leffe Bruin fles 30cl heeft EAN en de originele prijs is €1.49. De inhoud van deze veprakking is new.