Lindemans Apple fles 25cl

Lindemans Apple fles 25cl

Wil jij online Lindemans Apple fles 25cl bestellen? Doe dat dan bij Drankuw€l.nl voor slechts €1.8. Lindemans Apple fles 25cl is een product uit de categorie Speciaalbieren – Verpakking – Losse flesjes en een inhoud van condition.

Lindemans Apple fles 25cl Dit heerlijke bier wordt gemaakt met behulp van verschillende soorten appels, waardoor alle smaken kunnen worden samengevoegd in 1 smaakbeleving. Het frisse van de groene appel, het zoete van een rode appel en de zuurtjes van de lambiek. Het biertje heeft een ciderachtige smaak, en kan het beste genuttigd worden onder een serveertemperatuur van 2 – 3 graden Celcius.

kopen met korting

Lindemans Apple fles 25cl van het merk koop je online bij Drankuwel. Drankuwel is de thuishoreca en gift shop van Nederland. Je kan hier alles kopen voor een geslaagd feest en bestellingen vanaf €75 worden gratis* verzonden. De levering is snel te nomen: voor 23:59 uur besteld is de volgende dag verstuurd. Lindemans Apple fles 25cl heeft EAN en de originele prijs is €1.8. De inhoud van deze veprakking is new.