rauw-brouwers-flamango-12pack-bierpakket-879

Rauw Brouwers – Flamango 12pack – Bierpakket

Ben jij op zoek naar Rauw Brouwers – Flamango 12pack – Bierpakket? Zoek niet verder! Bestel het eenvoudig online bij Beerwulf.com. Voor slechts €51.32 bestel je Rauw Brouwers – Flamango 12pack – Bierpakket. Bestellingen bij Beerwulf worden snel geleverd.

Bierpakket 24 blikken Flamango OP ÉÉN BEEN KUN JE NIET LOPEN Flamango is een exotisch bierdier dat, met één been, vol in het leven staat. Flamango’s staan nooit alleen en leiden een kleurrijk leven vol passie en plezier. Flamango is een Ananas Mango Milkshake IPA van 5,4% alcohol. Dit klinkt als een hele mondvol en dat is het ook. Vol & Romig. Met kilo’s ananas en mango heb je je twee stuks fruit ook mooi weer binnen. Schud je veren op, vlieg er op uit en onthoud: op één been kun je niet lopen!

Beerwulf is de onestop shop voor je thuisbar. Ze hebben een enorm en uniek bierassortiment met o.a. Rauw Brouwers – Flamango 12pack – Bierpakket. Beerwulf staat bekend om de goede klantenservice en dat kan ook niet anders als onderdeel van de Heineken groep.